Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Jon Prosser

Rykte: Apple Watch Series 7 får samma design som iPhone 12

Raka kanter och flera färgalternativ har snart blivit standard för Apples produkter och till hösten kan det vara Apple Watch tur.

Det är Jon Prosser som är i farten igen och påstår i sin Podcast att Apple Watch kommer att få en ny design med raka kanter. Alltså likt många av Apples senaste produkters formspråk som började med iPad Pro och som sedan fortsatt till både iPad Air och iPhone 12.

I podcasten sägs dock att designen kommer att vara mer ”subtil” än nämnda produkter och att Apple Watch även kommer få tillskott av en ny färg. Nämligen grön som ska påminna om färgen på kåporna till AirPods Max. Även Ming-Chi Kuo har tidigare påstått att Apple Watch Series 7 kommer att få en uppdaterad design och till hösten får vi se om detta blir raka kanter eller inte.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.