Apple släpper lös iOS 14.6

Det var inte bara ett pressmeddelande om WWDC som släpptes idag utan även iOS 14.6 som bjuder på några nyheter.

För en liten stund sedan släppte Apple iOS 14.6 ut i det fria så nu kan du kasta dig in och uppdatera till den senaste versionen. Det bjuds inte på jättemycket nya saker men det som är mest intressant för många är nog att det blir lite säkrare för dig som tappar bort din AirTag. Tidigare har vi bara kunnat lämna vårt telefonnummer om vi tappar bort en AirTag med tillhörande pryl som den sitter på. Detta kan skapa problem om du tappar nycklarna och en mindre hederlig prick hittar dina nycklar. Hen kan då väldigt enkelt söka på ditt nummer och göra ett hembesök. Nu kan vi istället lägga in en e-postadress om så önskas vilket är trevligt.

Utöver detta får folket i USA möjligheten att dela sitt Apple Card med upp till fem personer om de är över 13 år med Apple Card Family. Där kan hela familjen följa utgifterna och ge varje familjemedlem en viss summa att spendera. Apple Card har ännu inte lanserats i Sverige och om det kommer komma återstår att se. Sist så Apple även mosat en hel del buggar så vi får en trevligare upplevelse.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.