Prosser hävdar att Apple kommer lansera ny MacBook Pro under WWDC

Prosser håller liv i ryktena att nya MacBook Pro-modeller kan släppas lagom till sommaren och det kan vara mindre än två veckor tills vi får se dem.

Dagarna närmar sig till årets konferens för utvecklare till Apples produkter och många spekulerar i om det blir mer än bara mjukvara under eventet. Rykten om helt nydesignade MacBook Pro-modeller har cirkulerat ett tag och ritningar på dem hölls till och med gisslan ett tag.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Nu går den högljudda läckan Jon Prosser ut och påstår sig ”bekräfta” att MacBook Pro kommer att lanseras under eventet. Gurman gick nyligen ut med rykten att både en modell med 14 tum och 16 tum kommer släppas under sommaren och få en uppföljare till M1 med kraftfullare chip med upp till 10 kärnors CPU, upp till 32 kärnors GPU och upp till 64GB minne.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.