Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Prosser: Mac mini får ny design och M1X-chip

iMac har precis fått sig en ordentlig skönhetsoperation och nu kan det vara dags för Mac mini.

Mac mini har sett mer eller mindre likadan ut väldigt länge nu och Apple-läckaren Jon Prosser släppte idag en ny video med lite nya rykten. Prosser påstår att Apple kommer att lansera en ny Mac mini som ersätter den fullsmetade rymdgråa Mac Minin som säljs idag. Istället för aluminum på toppen så kommer den en plexiglasyta och den skall även bli något tunnare än tidigare modeller. Strömkabeln kommer vara av samma typ som den som finns på nya iMac med magneter och den kommer utrustad med Apples kommande M1X-chip.

På baksidan hittar vi fyra USB4 / Thunderbolt 3-portar, två USB-A-portar, ethernet och HDMI-ut. Tack vare nya versionen av M-chippet så kommer datorn även ha stöd för upp till 64GB RAM. Om detta rykte stämmer återstår att se under året men den ser helt klart spännande ut.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Jon Prosser

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.