Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ägare av Apple Watch S3 tvingas radera klockan för att kunna uppdatera

Flera ägare av Apple Watch S3 har berättat att de får en notis om att lagring inte räcker till när de ska uppdatera klockan.

Apple Watch S3 har endast 8GB lagring vilket nu visar sig vara för lite för att kunna installera nya uppdateringar. Detta betyder nu att ägarna måste spara en säkerhetskopia, radera sin Apple Watch S3, återskapa från säkerhetskopian för att sedan kunna installera uppdateringen. Detta för att frigöra så mycket som möjligt av lagringsutrymmet. Apple Watch S4 har 16GB medans Apple Watch SE, S5 och S6 har 32GB lagring och denna omständiga process för Apple Watch S3 är säkerligen en dödsdom för att den ska få framtida versioner av watchOS.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.