Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: iPad(s) kan få OLED nästa år

Apple verkar fortsätta med OLED-skärmar även om de alldeles nyligen släppte en iPad Pro med mini-LED.

I en artikel i koreanska ETNews påstås det att Apple kommer att byta ut LCD-skärmar i ”några” av iPad-modellerna under 2022. Det nämns inte exakt vilka av modellerna som får dessa nya skärmar men iPad Air känns som en trolig kandidat.

Den större modellen av iPad Pro fick nyligen mini-LED medans lillebror behöll LCD och kan möjligtvis uppdateras med OLED. Det beror dock på vad Apple anser vara den bättre tekniken då mini-LED på iPad Pro har fått kritik för att läcka ljus - något som OLED inte har problem med.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.