Rykte: iPad(s) kan få OLED nästa år

Apple verkar fortsätta med OLED-skärmar även om de alldeles nyligen släppte en iPad Pro med mini-LED.

I en artikel i koreanska ETNews påstås det att Apple kommer att byta ut LCD-skärmar i ”några” av iPad-modellerna under 2022. Det nämns inte exakt vilka av modellerna som får dessa nya skärmar men iPad Air känns som en trolig kandidat.

Den större modellen av iPad Pro fick nyligen mini-LED medans lillebror behöll LCD och kan möjligtvis uppdateras med OLED. Det beror dock på vad Apple anser vara den bättre tekniken då mini-LED på iPad Pro har fått kritik för att läcka ljus - något som OLED inte har problem med.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
9 svar

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.

iPhones popularitet fortsätter växa och ska nu alltså ha sålt 2 miljarder exemplar sedan den introducerades 2007.