Rykte: iPad(s) kan få OLED nästa år

Apple verkar fortsätta med OLED-skärmar även om de alldeles nyligen släppte en iPad Pro med mini-LED.

I en artikel i koreanska ETNews påstås det att Apple kommer att byta ut LCD-skärmar i ”några” av iPad-modellerna under 2022. Det nämns inte exakt vilka av modellerna som får dessa nya skärmar men iPad Air känns som en trolig kandidat.

Den större modellen av iPad Pro fick nyligen mini-LED medans lillebror behöll LCD och kan möjligtvis uppdateras med OLED. Det beror dock på vad Apple anser vara den bättre tekniken då mini-LED på iPad Pro har fått kritik för att läcka ljus - något som OLED inte har problem med.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
9 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.