Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: iPhone 13 får större batteri

iPhone 13 som troligen presenteras inom 4 månader kan ha fått sin batterikapacitet och ritningar läckta.

Det är Twitter-profilen l0vetodream som har släppt vad som påstås vara batterikapaciteten för iPhone 13. Det verkar vara Apples största och dyraste iPhone som får största lyftet. iPhone 13 Pro Max skall enligt ryktet få 4352mAh vilket lär ge längre batteritid än nuvarande 3687mAh som sitter i iPhone 12 Pro Max. iPhone 13 och iPhone 13 Pro kommer öka med 280mAh från nuvarande generation till 3095mAh. Även Apples minsting iPhone 13 Mini kommer att öka till 2406mAh. Om dessa även får de ryktade LTPO-panelerna kan det bli en rejäl skjuts i batteritid i årets iPhone.

Även Jon Prosser släppte en video tillsammans med CAD-ritningar på kommande iPhone 13-modeller. I videon tar han upp att de kommer växa lite på tjockleken för att kunna hushålla de nya batterierna. Rykten om en mindre flärp bekräftas även av Prosser.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.