Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nanoleaf lanserar nya ljuspaneler i träimitation

Nanoleaf Elements är namnet på de nya ljuspanelerna som man kan pryda alla rum i hemmet med. Med varma och kalla ljus gör de sig perfekt till att skapa harmoni i ens hem.

Nanoleaf som gjort sig kända över hela världen med sina unika färgglada ljuspaneler satsar nu på de som vill ha en mer subtil och tidlös design på ens paneler. Elements kommer i en vacker träimitation och med 11 ljusscener som ger varma eller kalla ljus kan man skräddarsy för att lyfta ens hem. Det går även själv att programmera ljusscener helt efter egen smak och de har adaptivt ljus som synkroniserar färgtemperaturen efter dagsljuset.

Några av scenerna man kan välja mellan är en imitation av en värmande brasa eller ett avkopplande vattenfall. Precis som Nanoleafs övriga paneler kommer dessa med Thread och stöder HomeKit. De kopplas enkelt samman med andra paneler från Nanoleaf och med sin låga vikt och tunna profil fästs de med dubbelhäftande tejp men går även fästas med spik eller skruv om man hellre vill det.

Nanoleaf Elements finns redan tillgängligt i Nanoleafs online-butik och Elgiganten. Med Elements Starter Kit får man sju ljuspaneler för 2 299:- och expansionspaketet med tre ljuspaneler kostar 799:-.

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.