Sensibo Pure får stöd för HomeKit

I dessa pollentider så är det många som renar luften inomhus för att lindra sina besvär men få luftrenare har stöd för HomeKit.

Sensibo Pure är en luftrenare som gör livet enklare för pollenallergiker, de som är känsliga för damm/kvalster eller har ett rum med dålig ventilation som till exempel en källare. Igår meddelade Sensibo att Sensibo Pure blir snäppet vassare då den nu får stöd för HomeKit. Det finns idag väldigt få luftrenare idag med stöd för HomeKit så detta var en trevlig nyhet. I Sensibo-appen går vi in i inställningar, klickar på HomeKit och scannar eller skriver ned setup-koden. Vi slänger oss in i Hem-appen och söker efter den och sen är det klart.

När Sensibo Pure väl är inne i Hem-appen kan vi stänga av den eller justera styrkan. Vi kan även skapa scenarion så som att den skall stänga av sig när sista personen lämnar hemmet. Har ni dålig koll på Sensibo Pure så kan ni läsa vår recension här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Nu går det att förbeställa iPhone 13 och vi har samlat de bästa erbjudandena och kampanjerna för årets modeller.

HomeKit är bland det bästa sedan skivat bröd och har du HomeKit-kameror från Arlo och en Apple TV så blir det hela ännu bättre nu.

Apple har presenterat höstens iPhone-modeller och vi har försökt plocka ut lite vad som skiljer modellerna åt.

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.