Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

WWDC:

Rykte: Större uppdatering av iMessage och Safari kommer visas upp på WWDC

Nu är det inte många dagar kvar tills det är dags för WWDC och har vi tur blir det både hårdvara och mjukvara som visas upp.

På måndag är det äntligen dags för WWDC och Apple kommer då visa upp nya versioner av sina operativsystem och med lite tur även hårdvara. Ett nytt rykte har seglat upp på internets stora vågor och det är att iMessage, Safari, Kartor och appen Hälsa kommer att få större uppdateringar. Det framgår inte vad dessa uppdateringar kommer innehålla men visst finns det förbättringspotential i samtliga tjänster ovan. Det hade varit trevligt med en bättre sökfunktion i iMessage, trådar i en chattgrupp kan helt klart göras bättre, markera ett meddelande som oläst hade varit väldigt trevligt också.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Mark Gurman har även han sedan tidigare sagt att iMessage kommer att få en hel del fina uppdateringar och röra sig mer mot det sociala hållet med iMessage på samma sätt som vi idag har det i Messenger och WhatsApp.

Vad hoppas du att Apple ändrar i tjänsterna/apparna ovan?

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.