WWDC:

Rykte: Större uppdatering av iMessage och Safari kommer visas upp på WWDC

Nu är det inte många dagar kvar tills det är dags för WWDC och har vi tur blir det både hårdvara och mjukvara som visas upp.

På måndag är det äntligen dags för WWDC och Apple kommer då visa upp nya versioner av sina operativsystem och med lite tur även hårdvara. Ett nytt rykte har seglat upp på internets stora vågor och det är att iMessage, Safari, Kartor och appen Hälsa kommer att få större uppdateringar. Det framgår inte vad dessa uppdateringar kommer innehålla men visst finns det förbättringspotential i samtliga tjänster ovan. Det hade varit trevligt med en bättre sökfunktion i iMessage, trådar i en chattgrupp kan helt klart göras bättre, markera ett meddelande som oläst hade varit väldigt trevligt också.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Mark Gurman har även han sedan tidigare sagt att iMessage kommer att få en hel del fina uppdateringar och röra sig mer mot det sociala hållet med iMessage på samma sätt som vi idag har det i Messenger och WhatsApp.

Vad hoppas du att Apple ändrar i tjänsterna/apparna ovan?

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.