WWDC:

Rykte: Större uppdatering av iMessage och Safari kommer visas upp på WWDC

Nu är det inte många dagar kvar tills det är dags för WWDC och har vi tur blir det både hårdvara och mjukvara som visas upp.

På måndag är det äntligen dags för WWDC och Apple kommer då visa upp nya versioner av sina operativsystem och med lite tur även hårdvara. Ett nytt rykte har seglat upp på internets stora vågor och det är att iMessage, Safari, Kartor och appen Hälsa kommer att få större uppdateringar. Det framgår inte vad dessa uppdateringar kommer innehålla men visst finns det förbättringspotential i samtliga tjänster ovan. Det hade varit trevligt med en bättre sökfunktion i iMessage, trådar i en chattgrupp kan helt klart göras bättre, markera ett meddelande som oläst hade varit väldigt trevligt också.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Mark Gurman har även han sedan tidigare sagt att iMessage kommer att få en hel del fina uppdateringar och röra sig mer mot det sociala hållet med iMessage på samma sätt som vi idag har det i Messenger och WhatsApp.

Vad hoppas du att Apple ändrar i tjänsterna/apparna ovan?

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.

iPhones popularitet fortsätter växa och ska nu alltså ha sålt 2 miljarder exemplar sedan den introducerades 2007.