Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gurman: iPadOS får uppdaterad multitasking och iOS förbättrad notiskontroll

Imorgon är det äntligen dags för WWDC och Gurman tar chansen att avslöja lite av vad han tror sig veta att Apple kommer att avslöja under morgondagen.

Enligt Bloombergs Mark Gurman så kommer iPadOS få flera uppdateringar där det enligt hans källor blir bland annat en hemskärm med dynamiska widgets vi kommer kunna fästa vart vi vill. Något som har önskats sedan iOS uppdaterades med just den funktionen förra året men Gurman slutar inte där utan skriver att operativsystemet även kommer få förnyat multitasking-system som ska göra det enklare att arbeta med flera appar samtidigt. Gurman tar även upp att det kommer ett nytt sätt att hantera notiser där man kan man välja status för tillfället man befinner sig i.

De som nämns är bilkörning, sömn, arbete och trotjänaren stör ej vilka förhoppningsvis går att anpassa något efter ens egna behov så utvalda nummer kan nå en vid vald status och kanske anpassning för notiser från appar. För de som hoppades på en ny låsskärm har Gurman tråkiga nyheter då han menar att Apple har jobbat på just detta men har fått skjuta upp det till en framtida uppdatering och att det inte kommer att släppas detta året.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.