Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Det här är watchOS 8

WatchOS 8 är här och Apple ger oss mer information i hälsa tillsammans med mer hälsa att ta del av.

Hälsa

Hälsa uppgraderas med nya sätt att identifiera hälsoförändringar. Dessutom kommer den nya datan mäta hur stadigt man promenerar och du kommer att kunna dela datan med läkare och med andra Apple Watch.

Mindfulness

Nya mindfulness ser till att vara med dig under sömnen och kommer att mäta din sömn och andning och lokalisera din data i hälsa-appen.

Foto

Foton som bakgrundsbilder kommer numera att fungera som dynamiska bilder på klockan och du kan scrolla tillsammans med information. Dessutom kommer du att kunna skicka med GIF-bilder i meddelanden.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.