HomeKit blir bättre och mer privat

Vi blev nästan lite oroliga men även HomeKit får lite kärlek i höst när Apples uppdateringar släpps.

I höst kommer du kunna använda dina HomePod Minis som högtalare till Apple TV i lossless. Tråkigt nog kommer Apple inte börja sälja HomePod Mini i år heller då vi inte var med på listan över nya länder som får den. Siri får nu även stöd för tredjepart så utvecklare kan bygga in Siri-stöd direkt i sina produkter - självklart med hög säkerhet så ingen information sipprar ut till personen som inte skall ha den. Vi får även Hem-stöd på Apple Watch och kan nu se direkt på klockan vem som plingar på vår dörr, status och om det har lämnats ett paket utanför dörren.

Det går även att se flera HomeKit-kompatibla kameror på Apple TV och kontrollera tillbehör som finns i närheten.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.