Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Med iOS 15 går det att spåra enheter som är avstängda eller borttagna

Apple försöker se till att vi kan hitta våra stulna eller borttappade enheter även om de är avstängda och saknar uppkoppling.

Med iOS 15 kommer man nu att kunna se och lokalisera borttappade enheter även om de är avstängda eller raderade. Detta är ytterligare ett steg från Apple att försvåra för tjuvar som lyckas stänga ner och radera enheter. Antagligen kommer det endast gå att se sista platsen som enheten var startad på tills den har signal eller ström igen. Skulle någon ondsint person stjäla och lyckas radera enheten kommer man alltså att kunna spåra enheten igen så länge den är startad.

Via: Macrumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.