Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny urtavla till Apple Watch visades upp på WWDC-session

Även fast eventet är slut så betyder inte det att WWDC är över utan nu pågår olika sessioner där vi kanske fick se något som skall komma lite senare.

Många hoppades på att Apple skulle öppna upp som en liten App Store till Apple Watch där vi kan ladda ned och köpa urtavlor till vår klocka. Så blev det inte utan Apple visade enbart upp en ny urtavla för porträttlägen. Men under en WWDC-session så dök en bild upp på en urtavla som vi inte har sett förut och den kallas World Timer. Om denna kommer komma i en framtida watchOS 8-uppdatering återstår att se eller så valde kanske Apple att slopa den helt men missade att ta bort den ur sin presentation.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.