Ny urtavla till Apple Watch visades upp på WWDC-session

Även fast eventet är slut så betyder inte det att WWDC är över utan nu pågår olika sessioner där vi kanske fick se något som skall komma lite senare.

Många hoppades på att Apple skulle öppna upp som en liten App Store till Apple Watch där vi kan ladda ned och köpa urtavlor till vår klocka. Så blev det inte utan Apple visade enbart upp en ny urtavla för porträttlägen. Men under en WWDC-session så dök en bild upp på en urtavla som vi inte har sett förut och den kallas World Timer. Om denna kommer komma i en framtida watchOS 8-uppdatering återstår att se eller så valde kanske Apple att slopa den helt men missade att ta bort den ur sin presentation.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.