Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iOS 15 gör det enklare vid dödsfall så bilder och annat kan återfås av familj

Att förlora en närstående är aldrig roligt och kan man inte personens lösenord så är det mer eller mindre omöjligt att få tag på bilder och annan information.

Med iOS 15 kommer Apple dra igång något som de kallar för "Digital Legacy Program". Det betyder att vi kan ange vissa personer som skall få tillgång till vår data vi har på våra Apple-enheter om vi skulle gå bort. Så som det är idag är det mer eller mindre omöjligt att komma åt informationen om man inte har koden. Så detta är helt klart en extra trygghet och utöver detta kommer vi även kunna lägga till en "Account Recovery Contact" så om man glömmer sitt lösenord till sitt Apple ID kan personen man sätter hjälpa till med detta och få ett återställnings-mail.

Två smidiga och bra funktioner som verkligen kommer underlätta för många personer. Funktionerna kommer att rulla ut i höst när Apple släpper sina nya mjukvaror.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.