Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mophie lanserar nya MagSafe-tillbehör

Det har varit tyst från Mophie ett tag nu men idag presenterar de en rad nya tillbehör som underlättar vår vardag.

MagSafe är enligt många det bästa sedan skivat bröd och idag visar Mophie upp en rad nya MagSafe-tillbehör.

Snap+ är en MagSafe-kompatibel laddare som ger oss en laddning på 15W med en telefon ur iPhone 12-serien. Vill vi ladda andra prylar via Qi som till exempel en iPhone som inte har MagSafe så får vi ut 7,5W. De lanserar även en hållare till bilen som givetvis även den har MagSafe och precis som Snap+ får vi en effekt på 15W och laddaren fästs i fläktgallret i bilen. Med i kartongen får vi även en 20W USB-C-laddare som kopplas in i cigarettuttaget. Har du en iPhone som saknar MagSafe så säljer Mophie även snap adapter som vi kan fästa på telefonen och uppleva magnetisk kärlek.

Vi måste även ha det lite fint på bordet och snap+ wireless stand löser biffen samtidigt som vi kan ladda telefonen i upp till 15W med hjälp av MagSafe. Tack vare de starka magneterna kan vi antingen ha telefonen upprätt i laddaren eller vrida den och ha den i landskapsläge. Snap+ juice pack mini är en powerbank som fästs på baksidan av din iPhone med hjälp av MagSafe och laddar vår telefon utan kablar. Batteriet är på 5 000 mAh och den har även en USB-C-port (ingång/utgång) så vi kan ladda andra prylar också.

Sist ut har vi snap+ powerstation stand som har ett inbyggt batteri på 10 000 mAh och vi får en trådlös laddning på upp till 7,5W och via USB-C PD kan vi ladda i upp till 20W. Powerstation stand har ett utfällbart stativ så vi kan placera vår telefon enkelt på ett bord om vi vill se en film eller ha ett videosamtal.

Priser:

  • Snap+ wireless charger - 399 kronor

  • Snap+ wireless vent mount - 549 kronor

  • Snap vent mount - 249 kronor

  • Snap adapter - 169 kronor

  • Snap+ wireless stand - 599 kronor

  • Snap+ juice pack mini - 499 kronor

  • Snap+ powerstation stand - 699 kronor

Snap+ wireless charger, snap+ wireless vent mount, snap vent mount, och snap adapter är tillgängliga från och med idag på Zagg.com och hos vissa återförsäljare så som Elgiganten, Tele2, Telenor och Dustin. Snap+ wireless stand kommer under juli samt snap+ juice pack mini och snap+ powerstation stand blir tillgängliga i augusti.

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.