Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Metadata för ”M1X MacBook Pro” fanns med i Apples video på YouTube

Att en MacBook Pro skulle visas under WWDC var det många som trodde - inklusive de som arbetar med Apples YouTube-konto.

Det är metadata för Apples video på YouTube som utöver alla operativsystem avslöjar orden ”M1X MacBook Pro”. Många spådde att just detta skulle visas upp under Apples sändning i måndags. Det verkar som att människorna bakom Apples konto på YouTube antingen ville utnyttja skvallret på internet eller råkade avslöja något som ströks i sista sekund. Om det stämmer kan vi åtminstone förbereda oss för att M1X blir Apples nästa Apple Silicon-chip i en kommande MacBook Pro.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.