Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vinnarna av Apple Design Awards är presenterade

Apple har presenterat vilka som vann Apple Design Awards, ett pris som man inte får genom att koda ihop en tråkig och smådålig app utan här krävs det lilla extra.

Apple Design Awards är nu över och vinnarna har korats. Det delades ut priser till de tolv bästa apparna och spelen som finns i App Store. Här vinner man inte för att man har flest nedladdningar utan istället går Apple på originella idéer och där man har tagit ut svängarna och vågat kreativiteten flöda lite extra. Susan Prescott, Apples vice VD för Worldwide Developer Relations och Enterprise och Education Markering säger:

"Årets vinnare av Apple Design Awards har satt en ny standard för vad en riktigt bra appupplevelse innebär och vi gratulerar dem till en välförtjänst vinst. De här utvecklarnas skapelser visar vilken stor betydelse appar och spel har i vår vardag, samtidigt som de är perfekta exempel på våra sex nya priskategorier."

Vill ni spana in vilka appar och spel som vann i år så kan ni göra det här.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.