Säsong två av The Morning Show kommer i september

En av de första serierna som landade på Apples egna streamingtjänst var The Morning Show och i höst är det dags för säsong två.

The Morning Show handlar om livet för de som arbetar med ett populärt morgonprogram på TV där en del skandaler sker under säsong ett. I serien hittar vi bland annat Jennifer Aniston, Reese Witherspoon och Steve Carell och snart är det dags för säsong två. För att peppa upp oss lite extra har Apple nu släppt en trailer för den nya säsongen som drar igång den 17 september på Apple TV+.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.