Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gurman siar höstens Apple Watch

Det har varit en hel del rykten kring nästa Apple Watch och nu går Mark Gurman ut med några extra detaljer.

Apple Watch Series 7 förväntas lanseras under höstens event tillsammans med nästa iPhone. Mark Gurman avslöjar vad han tror sig veta om den smarta klockan redan nu. Nämligen att skärmen kommer vara tunnare vilket kommer göra att glaset hamnar närmare skärmen. Men Series 7 kommer ändå vara något tjockare än tidigare modeller vilket höjer förhoppningen om ett större batteri.

Gurman tar även upp att Apple hade planerat en sensor för att mäta kroppstemperatur men att denna skjuts upp till nästa års modell. Sensor för att mäta blodsocker lär dröja ytterligare ett par år tillägger Gurman. Dock menar han att förbättrad processor, uppdaterad skärm och förbättrad trådlös kommunikation tillsammans med UWB (Ultra wideband) kommer vara de stora nyheterna.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.