Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sonos kommenterar Siris restriktioner i förhör om Antitrust

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.

Inför en kommitté som avgör antitrust inom smarta hemmet fick idag Sonos försvarare framföra deras syn på smarta högtalare. Utöver att betona Amazons och Googles dominans inom det smarta hemmet hade Sonos även ett par väl valda åsikter om Apples röstassistent Siri.

När årets WWDC gick av stapeln så presenterade Apple äntligen Siri för tredjepartstillverkares HomeKit-produkter. Det som Sonos dock poängterar är att för tredjepartstillverkares smarta högtalare ska fungera med Siri kommer det kräva en konkurrerande smart högtalare från Apple - nämligen en HomePod.

En HomePod kommer agera hub för Siri-kommandon när röstassistenten finns på andra HomeKit-produkter. Utöver det tog Sonos även upp hur samarbetet mellan Google, Amazon, Apple med fler i ”Matter” som kommer ge en samlad standard inom smarta hemmet kan resultera i att det är dessa jättar som dikterar ”farten för innovation”.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.