Rykte: M1X MacBook Pro och Mac Mini i höst - iMac Pro nästa år

MacBook Pro förväntades lansera under WWDC från flera källor men så blev det inte. Den här självutnämnda källan påstår sig veta när de kommer.

När MacBook Pro med M1X uteblev under årets WWDC var det många som såg det som en självklarhet att dessa modeller lanseras sent i höst. Detta tror även en läcka som går under namnet Dylandkt på Twitter. Denna källa har just nu 81.3% träffsäkerhet på sina skvaller enligt AppleTrack. Senaste skvaller från profilen är att MacBook Pro 14 tum och 16 tum med M1X kommer presenteras sent i oktober eller tidigt i november.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Dessa ska dessutom få sällskap av en Mac Mini Pro med samma chip under lanseringen. M1X ska enligt ryktet ha fler processorkärnor, grafikkärnor och utökat stöd för Thunderbolt. Dylan lägger till att en framtida iMac Pro kommer att ha ett M1X under huven men att denna inte kommer lanseras detta året.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: NotebookCheck

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.