Rykte: M1X MacBook Pro och Mac Mini i höst - iMac Pro nästa år

MacBook Pro förväntades lansera under WWDC från flera källor men så blev det inte. Den här självutnämnda källan påstår sig veta när de kommer.

När MacBook Pro med M1X uteblev under årets WWDC var det många som såg det som en självklarhet att dessa modeller lanseras sent i höst. Detta tror även en läcka som går under namnet Dylandkt på Twitter. Denna källa har just nu 81.3% träffsäkerhet på sina skvaller enligt AppleTrack. Senaste skvaller från profilen är att MacBook Pro 14 tum och 16 tum med M1X kommer presenteras sent i oktober eller tidigt i november.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Dessa ska dessutom få sällskap av en Mac Mini Pro med samma chip under lanseringen. M1X ska enligt ryktet ha fler processorkärnor, grafikkärnor och utökat stöd för Thunderbolt. Dylan lägger till att en framtida iMac Pro kommer att ha ett M1X under huven men att denna inte kommer lanseras detta året.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: NotebookCheck

Skriven av Marcus Larsson

För alla med en Apple Watch Series 3 eller nyare är det dags att uppdatera sin klocka och dessa nyheter har tillkommit.

iOS 15 och iPadOS 15 släpps idag vid 19:00 så nu är det snart dags att uppdatera och testa på de nya funktionerna.

När iPad mini presenterades under eventet blev den snabbt en snackis och många utryckte sitt intresse vilket nu verkar visa sig på leveranstiderna.

En ny funktion som presenterades med iOS 15 var att man skulle kunna hitta vart man lagt sina AirPods utan att behöva vara nära dem.

Eventet är över och allt fler saker om de nya telefonerna och klockorna har dykt upp till ytan.

Förhandsbokningarna är igång och nästa vecka kommer många lyckliga användare att få sin nya telefon.