Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kuo: Nästa iPhone SE kommer bli den billigaste 5G-mobilen på marknaden

Billigt och Apple brukar aldrig gå hand i hand men nådens år 2022 kanske ändrar på det.

Det är Apple-läckaren Ming-Chi Kuo som är i farten igen och nu har han gått ut och meddelat att 2022 kommer Apple lansera en ny iPhone SE som kommer bli den billigaste 5G-mobilen på marknaden. Utöver att telefonen kommer utrustad med 5G så skall den även ha Apple's senaste A-chip och designen kommer att vara mer eller mindre identisk med dagens SE. Så med andra ord kommer hemknappen att hänga med även under 2022.

Är du sugen på marknadens billigaste 5G-telefon så kommer du enligt Kuo inte kunna lägga vantarna på den när iPhone 13-serien lanseras utan det blir under första halvan av 2022 - kanske lagom till deras vår-event?

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.