Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple Watch Series 7 kommer ha mer utrymme för komponenter

Apple Watch Series 7 har det ryktats en hel del om det senaste och mycket pekar mot mer utrymme i den lilla klockan.

Senaste rykten från Mark Gurman skvallrade om att nästa klocka från Apple skall växa till sig och bli lite tjockare. Nu verkar det även som att dess chip kommer krympa men ändå hushålla mer prestanda. Om detta stämmer finns det mer utrymme för komponenter eller ett större batteri. Det sistnämnda är något som många hoppats på så batteritiden äntligen växer från de utlovade 18 timmar Apple har haft sedan första Apple Watch. Detta skulle kunna vara en av årets stora uppdateringar till klockan tillsammans med den nya designen och skärmen det ryktas om.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.