Rykte: Apple Watch Series 7 kommer ha mer utrymme för komponenter

Apple Watch Series 7 har det ryktats en hel del om det senaste och mycket pekar mot mer utrymme i den lilla klockan.

Senaste rykten från Mark Gurman skvallrade om att nästa klocka från Apple skall växa till sig och bli lite tjockare. Nu verkar det även som att dess chip kommer krympa men ändå hushålla mer prestanda. Om detta stämmer finns det mer utrymme för komponenter eller ett större batteri. Det sistnämnda är något som många hoppats på så batteritiden äntligen växer från de utlovade 18 timmar Apple har haft sedan första Apple Watch. Detta skulle kunna vara en av årets stora uppdateringar till klockan tillsammans med den nya designen och skärmen det ryktas om.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Hösten är på intåg och alldeles lagom till det så lanserade Philips Hue en rad nya produkter som vi har tittat närmare på.

Med iOS 15 fick vi funktionen att kunna kopiera text från bilder och här är en liten guide till hur man aktiverar det.

Prisa gudarna iPhone 13 är äntligen här och i denna veckas avsnitt kommer vi lägga allt tid på att prata om de nya telefonerna.

Bevisligen tror inte Apple på otursnummer för nu är iPhone 13-serien äntligen här och nu skall vi ta en närmare titt på de två telefonerna i Pro-serien.

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.