Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kuo: Nästa års iPhone får Touch ID under skärmen

Sedan hela världen började använda ansiktsmask har rykten om en återkomst av Touch ID cirkulerat - Ming-Chi Kuo tror sig veta när!

Ming-Chi Kuo har nyligen avslöjat för sina investerare vad han påstår sig veta om nästa års iPhone-modeller. Precis som tidigare rykten avslöjar han att det blir sista året för en Mini i år och att nästa års modeller kommer alla att överstiga 6 tum i skärmstorlek.

Nämligen fyra modeller med 6,1 tum och 6,7 tum med två vanliga modeller och två stycken Pro-modeller av vardera storlek. De två modellerna som inte ingår i kategorin ”Pro” kan bli utan Touch ID under skärmen men han tror att priserna kommer landa snarlikt mot nuvarande med en start på 800 dollar som ökar med 100 dollar för varje modell och storlek.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.