Glad midsommar från oss på redaktionen!

Sommaren är här och vi önskar alla läsare därute en riktigt solig och glad midsommar med nära och kära.

Vi vill passa på att önska er alla en riktigt glad midsommar och även tacka er för att ni läser, lyssnar och tittar på allt som vi gör i våra kanaler. Vi har jobbat hårt under det här året för att hålla er uppdaterade med nyheter, recensioner, podd och YouTube-videos och planerna för en modernare sida tillsammans med namnbyte är fortfarande i rullning. Det blir en kostsam flytt men vi vänder på varenda krona för att det ska skyndas på och är oändligt tacksamma för allt stöd ni ger oss. Vi planerar även exklusiva tävlingar och mycket mer i framtiden. Du kan även handla i vår webbutik där det finns båda 99mac och Macradion-prylar. Vi är även extra glada om ni avaktiverar er adblocker på 99mac då även det är en inkomstkälla, om än en liten.

Nedan har ni länkar till våra olika kanaler och ingen blir gladare än oss om ni prenumererar på vår YouTube-kanal eller betygsätter vår podd eller skänker en slant så vi kan fortsätta göra det vi gör:

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.