Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Recension:

AirTag-hållare från KeyBudz - lika bra som originalet?

AirTag lanserades tillslut och nu har det börjat hagla tredjepartshållare för dessa små brickor och idag tar vi titt på två olika alternativ från KeyBudz.

Har du som många andra klickat hem ett par AirTags så har du nog också märkt att det snabbt blir ganska dyrt med själva hållaren till dessa smarta små taggar. Idag tar vi en titt en titt på två alternativ från KeyBudz. Missa inte heller vår tävling i slutet av recensionen!

Läder och silikon

KeyBudz har lanserat sina nyckelringar till AirTag och vi har testat en modell i läder och en i silikon. Om vi börjar med den i läder så är kvalitén förvånansvärt hög med tanke på prislappen som ligger på 199 kronor. Vi öppnar upp nyckelringen och placerar vår AirTag i den och trycker till och sedan sitter den på plats. Apples egna AirTag-nyckelring i läder kostar 430 kronor och skall vi vara helt ärliga så ser vi faktiskt ingen anledning till att köpa den istället för KeyBudz. De är extremt lika i både design och kvalité och båda osar härligt av läder. KeyBudz nyckelring finns i färgerna blå, gul, orange, rosa, röd, sandbeige, svart, tan och vit.[imgd id="80407" template="articl

Är läder inget för dig så har KeyBudz även tagit fram en nyckelring i silikon som de kallar Secure Dock. Med i kartongen får vi två nyckelringar och även två karbinhakar så vi kan fästa vår AirTag på en ryggsäck, nyckelknippa eller på annan valfri produkt. Vi är imponerade även här av prissättningen då vi får två nyckelringar för endast 199 kronor och den kommer i färgerna blå, gul, orange, rosa, röd, sandbeige, svart, tan och vit.

Tävling - vinn hållare från KeyBudz

Tycker du att dessa hållare verkar intressanta så kommer vi nu tävla ut dessa till er läsare. Tävlingen är enkel och det ni behöver göra är att prenumera på vår YouTube-kanal Macradion och lämna en kommentar där ni berättar var ni kommer fästa er hållare. Glöm inte heller att fylla i vårt formulär så vi kan ta kontakt med dig om du vinner. Tävlingen pågår fram till den 11 juli, lycka till!

Sammanfattning

KeyBudz har tagit fram två olika hållare som är av riktigt fin kvalité och som samtidigt har en väldigt låg prislapp vilket är perfekt för oss som har köpt på oss många AirTags. Vår favorit är de i läder och det känns glädjande att det finns bra tredjepartsalternativ där ute som inte bränner hål i plånboken. KeyBudZ Snap Ring kostar 199 kronor och KeyBudz Secure Dock kostar 199 kronor för två hållare.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.