Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Storytel hittar in i Apple Watch

Är du som många andra beroende av att lyssna på ljudböcker så blir det nu ännu smidigare att lyssna på en bok.

Storytel meddelar idag via ett pressmeddelande att Storytel-appen hittar in i Apple Watch. Det betyder att du antingen kan streama direkt från din klocka eller ladda ned en ljudbok direkt till klockan och lämna telefonen hemma. Allt innehåll som vi lyssnar på synkas automatiskt mellan klocka och telefon så om vi börjar lyssna på telefonen så kan vi sedan fortsätta på klockan. Via appen kan vi även komma åt justering av uppspelningshastighet samt kapitelindelning. I sitt pressmeddelande säger Åse Ericson, Sverigechef på Storytel:

"På Storytel strävar vi efter att göra lyssning av ljudböcker tillgängligt på ett flexibelt sätt. Lyssnare vill ta del av spännande berättelser under dygnets alla timmar och i vardagssituationer med enbart sin Apple Watch. Med Storytel i Apple Watch blir det det ännu enklare för alla användare att ta del av ett brett utbud av ljudböcker på en till enhet vilket vi förstås är väldigt glada över."

För att kunna använda appen krävs en Apple Watch Series 3 eller nyare samt att den har watchOS 7 - appen är tillgänglig från och med idag.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Pressmeddelande

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.