Apple vill få stopp på läckorna med hjälp av kroppskameror

Att det läcker en hel del information från Apple är det nog ingen som har missat och nu verkar Apple dra åt tyglarna lite mer.

Det är sidan Front Page Tech som Jon Prosser ligger bakom som idag påstår att Apple kommer kavla upp ärmarna för att få bukt på alla läckor. Enligt sidan så kommer vissa anställda hos Apple få bära kroppskameror och det handlar specifikt om dem som arbetar med ny hårdvara eller andra företagshemligheter som pressen gärna vill åt. Apple skall ha börjat med detta för ett par veckor sidan och de ser ut att använda samma avancerade kroppskameror som vissa poliser använder - Axon Body 2.

Om kroppskamerorna kommer att täppa till några hål i framtiden återstår att se och detta är inte första gången Apple har försökt stoppa det. Under 2018 skickade Apple ut ett memo till sina anställda där de varnade dem att sluta läcka information då det kunde leda till polisanmälan.

Via Frontpagetech

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.