Apple vill få stopp på läckorna med hjälp av kroppskameror

Att det läcker en hel del information från Apple är det nog ingen som har missat och nu verkar Apple dra åt tyglarna lite mer.

Det är sidan Front Page Tech som Jon Prosser ligger bakom som idag påstår att Apple kommer kavla upp ärmarna för att få bukt på alla läckor. Enligt sidan så kommer vissa anställda hos Apple få bära kroppskameror och det handlar specifikt om dem som arbetar med ny hårdvara eller andra företagshemligheter som pressen gärna vill åt. Apple skall ha börjat med detta för ett par veckor sidan och de ser ut att använda samma avancerade kroppskameror som vissa poliser använder - Axon Body 2.

Om kroppskamerorna kommer att täppa till några hål i framtiden återstår att se och detta är inte första gången Apple har försökt stoppa det. Under 2018 skickade Apple ut ett memo till sina anställda där de varnade dem att sluta läcka information då det kunde leda till polisanmälan.

Via Frontpagetech

Skriven av Marcus Attefors

Nu går det att förbeställa iPhone 13 och vi har samlat de bästa erbjudandena och kampanjerna för årets modeller.

HomeKit är bland det bästa sedan skivat bröd och har du HomeKit-kameror från Arlo och en Apple TV så blir det hela ännu bättre nu.

Apple har presenterat höstens iPhone-modeller och vi har försökt plocka ut lite vad som skiljer modellerna åt.

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.