Xbox Cloud Gaming nu tillgängligt på iPhone och iPad genom Safari

Kan detta bli året då molntjänster med streaming av spel slår igenom på allvar? Microsoft hoppas på det.

Sedan Apple satte käppar i hjulet för alla molntjänster med spel har Microsoft jobbat för att gå samma väg som Amazon - nämligen att erbjuda tjänsten genom webbläsare. Den dagen är nu kommen och tjänsten är än så länge i beta men Microsoft går nu ut med att både iPhones och iPads kan nu utnyttja tjänsten.

De hundratals spelen som Microsoft erbjuder kommer än så länge endast strömmas i 1080p i 60 bilder per sekund för att hålla nere latens. Tjänsten kostar 14.99 dollar per månad men för nya använder erbjuds en prövotid på tre månader för endast en dollar. Mer information om tjänsten går att hitta på xbox.com/play.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.