Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPhones är de bäst säljande begagnade telefonerna

Intresset för att köpa gamla telefoner ökar och det är iPhone flest vill ha - såklart.

Det är företaget Swappie som tillsammans med Novus har gjort en undersökning om vilka som kan tänka sig att köpa begagnade telefoner. Det är många, en tredjedel kan tänka sig att köpa begagnat om de är renoverade och helst kommer med garanti. 36 procent vägrar och köper mycket hellre en ny telefon i fysisk butik och då tillsammans med abonnemang.

De absolut bäst säljande telefonerna är från Apple och det är något fler kvinnor än män som köper begagnade iPhones - medans män dominerar när det kommer till begagnade Android-lurar. Bland de som vill köpa begagnat så är den priset priset som spelar in samt för att spara på miljön.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Swappie.

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.