Ny Apple Watch som klarar lite mer stryk kan komma nästa år

Har du en hobby eller ett yrke där en Apple Watch lätt kan ta skada så kanske de senaste ryktena från Mark Gurman kan liva upp tillvaron lite.

Det är Bloombergs Mark Gurman som nu går ut och berättar att Apple kanske kommer lansera en mer stöttålig Apple Watch nästa år. Klockan kommer ha en mer robust boett med en gummiliknande yta som skall klara stötar bättre. Gurman berättar att detta inte är första gången Apple har haft planer för en mer stöttålig klocka utan redan 2015 fanns detta på tapeten.

Klockan som ryktas heta "Explorer Edition" kan lanseras redan nästa år och det är nog många där ute som antingen sysslar med extremsporter eller har ett yrke där klockan lätt kan ta stryk som skulle uppskatta en sådan här. Om Gurman har rätt återstår att se nästa år.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Bloomberg

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.