Ny Apple Watch som klarar lite mer stryk kan komma nästa år

Har du en hobby eller ett yrke där en Apple Watch lätt kan ta skada så kanske de senaste ryktena från Mark Gurman kan liva upp tillvaron lite.

Det är Bloombergs Mark Gurman som nu går ut och berättar att Apple kanske kommer lansera en mer stöttålig Apple Watch nästa år. Klockan kommer ha en mer robust boett med en gummiliknande yta som skall klara stötar bättre. Gurman berättar att detta inte är första gången Apple har haft planer för en mer stöttålig klocka utan redan 2015 fanns detta på tapeten.

Klockan som ryktas heta "Explorer Edition" kan lanseras redan nästa år och det är nog många där ute som antingen sysslar med extremsporter eller har ett yrke där klockan lätt kan ta stryk som skulle uppskatta en sådan här. Om Gurman har rätt återstår att se nästa år.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Bloomberg

Skriven av Marcus Larsson

Hösten är på intåg och alldeles lagom till det så lanserade Philips Hue en rad nya produkter som vi har tittat närmare på.

Med iOS 15 fick vi funktionen att kunna kopiera text från bilder och här är en liten guide till hur man aktiverar det.

Prisa gudarna iPhone 13 är äntligen här och i denna veckas avsnitt kommer vi lägga allt tid på att prata om de nya telefonerna.

Bevisligen tror inte Apple på otursnummer för nu är iPhone 13-serien äntligen här och nu skall vi ta en närmare titt på de två telefonerna i Pro-serien.

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.