Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Färgglada MacBook Air-modeller med M2 första halvan av 2022

Apple har börjat ge oss allt mer färgalternativ till deras produkter och nästa år verkar MacBook Air få både M2 och glada färger.

iMac släpptes tidigare i år med sju olika färger och senaste ryktena talar för att samma färger kommer att prägla nästa MacBook Air-modell. Denna modell som enligt Dylandkt skall lanseras någon gång under första halvåret av 2022 ska även debutera M2. Nästa generation av Apple Silicon och han tillägger även att Apples Pro-datorer kommer använda bokstaven X till sina chip som exempelvis M1X.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Jon Prosser var också tidigt ute med att Apple har tänkt släppa en färgglad MacBook i samma färger som iMac och det råder fortfarande delade meningar om denna kommer vara nästa MacBook Air eller bara MacBook.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.