Rykte: Färgglada MacBook Air-modeller med M2 första halvan av 2022

Apple har börjat ge oss allt mer färgalternativ till deras produkter och nästa år verkar MacBook Air få både M2 och glada färger.

iMac släpptes tidigare i år med sju olika färger och senaste ryktena talar för att samma färger kommer att prägla nästa MacBook Air-modell. Denna modell som enligt Dylandkt skall lanseras någon gång under första halvåret av 2022 ska även debutera M2. Nästa generation av Apple Silicon och han tillägger även att Apples Pro-datorer kommer använda bokstaven X till sina chip som exempelvis M1X.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Jon Prosser var också tidigt ute med att Apple har tänkt släppa en färgglad MacBook i samma färger som iMac och det råder fortfarande delade meningar om denna kommer vara nästa MacBook Air eller bara MacBook.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.

iPhones popularitet fortsätter växa och ska nu alltså ha sålt 2 miljarder exemplar sedan den introducerades 2007.