Rykte: Alla modeller av iPhone 14 får 120Hz-skärmar

Senaste ryktet säger att nästa år sitter det 120Hz ProMotion-skärmar i alla fyra modeller av iPhone 14.

Detta årets iPhones kommer med största sannolikhet ha 120Hz ProMotion-skärmar i Pro-modellerna av iPhone 13. Nu har dock rykten om nästa års modeller redan börjat dyka upp där det sägs att alla fyra modeller som tros lansera hösten 2022 ska få de nya snabba skärmarna.

Eftersom det verkar som att mini-modellen försvinner nästa år rör det sig om två modeller av iPhone 14 i det lägre premiumsegmentet med storlekarna 6,1 tum och 6,7 tum och två modeller av Pro i samma storlekar. Det har även ryktats om att iPhone 14 får TouchID under skärm och till och med kamerahål istället för flärp.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.

iPhones popularitet fortsätter växa och ska nu alltså ha sålt 2 miljarder exemplar sedan den introducerades 2007.