Nanoleaf uppdaterar sina paneler Shapes och Elements till Thread Border router

Nanoleafs Essentials-serie har sedan ett tag varit Thread border routers och nu är det alltså dags för deras populära paneler.

När vi nyligen fick pröva Nanoleaf här på 99mac/Macradion så fick vi för första gången se magin med Thread. Responsen var direkt och fungerade felfritt tillsammans med HomePod mini som var ett tag det enda alternativet för att starta sitt HomeKit med Thread. Då mini var ensam om att vara Thread border router vilket agerar lite som navet i Thread.

Sedan fick som sagt Nanoleafs Essentials detta med en uppdatering och nu har det alltså tillkommit för panelerna Shapes och Elements att få tekniken i senaste uppdatering. För att uppdatera behöver man bara gå in i Nanoleafs app och trycka på ”More” knappen och sedan ”firmware update” och följa instruktioner.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.