Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gurman: iPad mini med ny design till hösten

Under sina nio år på marknaden har iPad Mini sett mer eller mindre identisk ut men till hösten kan det ändras.

Det är pålitlige Mark Gurman som avslöjar i ett nyhetsbrev när vi kan se en omdesignad iPad mini. Nämligen till hösten vilket troligtvis betyder september eller oktober. Denna iPad mini får en makeover likt iPad Air där hemknappen ryker och skärmen kommer att ta upp mer yta på framsidan tillsammans med raka kanter.

Dessutom kommer den få senaste chippet enligt han vilket då kan betyda kommande A15 som lär sitta i iPhone 13. Gurman avslöjar även att Apple är mitt i att ta fram en större iMac men han avslöjar ingen tidsram om när den kan tänkas släppas.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.