Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Så här skulle macOS kunna sett ut om Microsoft stod för designen

Undertecknad har väldigt svårt för alla olika designelement i Windows och frågan är hur macOS hade sett ut om Microsoft hade gjort det?

Hur hade macOS sett ut om fönsterskaparna Microsoft hade tagit fram operativsystemet eller lagt sin touch på det? Nu slipper vi fundera på det då ett välgjort koncept på mardrömmen nu går att titta på och skapelsen kallas macOS Redmond.

Om ni har missat denna gamla goding så kan ni även se hur det skulle se ut om Microsoft hade tagit fram designen till iPod-kartongen.

Källa: Reddit

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.