Rykte: MacBook Pro får snabb kortläsare och maximalt 32GB RAM

Rykten om de kommande MacBook Pro-modellerna avslöjar nya detaljer kring dess kortläsare och Touch ID.

YouTubern Luke Miani har nyligen släppt en video där han påstår sig veta nya detaljer kring Apples värsting-laptops. Det första är att minneskortläsaren som sägs sitta i de nya MacBook Pro-modellerna ska kunna läsa SD kort med UHS-II. Detta möjliggör mycket snabbare överföringshastigheter och många fotografer kommer nog välkomna detta med öppna armar.

Nästa detalj som avslöjas är att Touch ID kommer vara bakbelyst vilket skulle vara första gången i ett av Apples tangentbord. Nästa påstående från Miani är att dessa MacBook Pros skall maximalt kunna konfigureras med 32GB RAM.

Det är hälften mot vad Mark Gurman tidigare har rapporterat och vi får helt enkelt vänta och se vem som har rätt. Ett scenario skulle kunna vara att den mindre modellen med 14 tums skärm maxas med 32GB och den större med 64GB RAM.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.