Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple lanserar MagSafe-batteri till iPhone 12-serien

Har du gått och väntat på att få lite bättre batteri och lite tjockare telefon så är din tid nu kommen.

Idag dök det upp en ny produkt på Apples hemsida och det är inget mindre än ett externt MagSafe-batteri till iPhone 12-serien. Dessa extrabatterier har Apple sålt tidigare med men nu kommer det alltså med MagSafe. Det betyder att batteriet fästs fast med magneter på baksidan av telefonen och ger oss en laddning på endast 5W vilket är lite tråkigt. Det går dock att få ut 15W men då krävs det att MagSafe-batteriet är inkopplat till en strömadapter på 27W eller högre.

Ansluter vi en lightningkabel till det externa batteriet så kan vi använda den som trådlös powerbank och få en effekt på upp till 15W. Prislappen för denna skönhet ligger på 1 195 kronor. Beställer man det idag så kan man förvänta sig att ha det i handen mellan den 22 juli till den 26 juli.

Källa Apple

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.