Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple arbetar med att ta fram en egen avbetalningslösning

Apple-prylar kan bränna hål i plånboken ibland och då kan det vara skönt att kunna dela upp sitt inköp och snart kanske vi kan göra detta direkt hos Apple.

Apple arbetar med att ta fram en egen avbetalningslösning som går under namnet "Apple Pay Later". Denna lösning kommer tas fram med Goldman Sachs som Apple redan har ett samarbete med när det kommer till Apple Card. Enligt Bloomberg kommer det erbjudas helt räntefri avbetalning och ingen uppläggningsavgift och gissningsvis gäller detta enbart om man köper Apple-produkter. Avbetalningstjänsten skall inte kräva att man har ett Apple Card utan det kommer direkt i Wallet att gå att göra en ansökan.

Om detta kommer till Sverige återstår att se men med tanke på att Apple Card inte har kommit så kommer nog även denna tjänst tyvärr att dröja.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via Bloomberg

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.