Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPhone 12 kan ladda upp nya MagSafe-batteriet ”trådlöst”

Så kallat Reverse Charging fortsätter ryktas komma varje år till nästa iPhone men nu visar det sig att funktionen redan finns tillgänglig.

Rykten om att man skulle kunna använda iPhone 12-telefonernas baksida för att ladda tillbehör så som AirPods dök upp tidigt förra året. Men Reverse Charging blev aldrig en del av dess funktioner. Men nu verkar det som att Apple har öppnat upp för just den funktionen till deras nya MagSafe-batteri som lanserades under gårdagen.

Men det är inte lika dumt som det låter utan det är när man har pluggat in Lightning-kontakten i ens iPhone med batteriet på baksidan som båda enheterna laddas. Man hoppas ju lite att Apple ger oss funktionen till att kunna ladda AirPods på baksidan samtidigt som man laddar sin iPhone.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.