Bloomberg: Apple beställer 90 miljoner iPhone 13 innan årets slut

Det ser ut som att Apple förväntar sig en stark försäljning av iPhone 13 då de beställer fler exemplar än vanligtvis.

Enligt Bloombergs källor har Apple börjat jaga produktionen av nästa iPhone. Apple ska enligt dessa vilja ha 90 miljoner exemplar klara till årets slut vilket är 15 miljoner fler än Apple brukar beställa. Detta får man se som ett starkt självförtroende inför höstens släpp av iPhone 13.

Anledningarna till detta självförtroende kan vara att en andra våg med 5G-kompatibla iPhones kan innebära nya kunder som ännu inte uppgraderat till det än. Andra funktioner som ryktas bli en del av höstens iPhone-modeller är 120Hz skärm, mindre flärp och bättre batteritid.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.