Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bloomberg: Oron stiger för Facebook när endast en fjärdedel tillåter sig spåras

Bekymren för Facebook fortsätter när fler uppdaterar sig till iOS 14.5 och låter bli att tillåta appen att spåra deras aktivitet.

Bloomberg har släppt en artikel där de lyckats få lite insiderinformation från Facebook och att deras datamätningar över lyckade annonseringar inte längre fungerar. Detta tack vare att så få väljer att tillåta sig spåras av appen med iOS 14.5. Redan nu är det installerat på 75 procent av alla iPhones och av dessa är det endast en fjärdedel som godkänt att spåras av Facebook. Facebook nekade att kommentera artikeln på Bloombergs förfrågan och ryktas leta nya sätt att komma åt användares data.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.