Bloomberg: Oron stiger för Facebook när endast en fjärdedel tillåter sig spåras

Bekymren för Facebook fortsätter när fler uppdaterar sig till iOS 14.5 och låter bli att tillåta appen att spåra deras aktivitet.

Bloomberg har släppt en artikel där de lyckats få lite insiderinformation från Facebook och att deras datamätningar över lyckade annonseringar inte längre fungerar. Detta tack vare att så få väljer att tillåta sig spåras av appen med iOS 14.5. Redan nu är det installerat på 75 procent av alla iPhones och av dessa är det endast en fjärdedel som godkänt att spåras av Facebook. Facebook nekade att kommentera artikeln på Bloombergs förfrågan och ryktas leta nya sätt att komma åt användares data.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
5 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.